Presenteer jouw initiatief op BesteRaad033.nl

Presenteer jouw initiatief op BesteRaad033.nl

Bewoners033 wil de op 16 maart nieuw verkozen gemeenteraad namens initiatiefnemende bewoners van Amersfoort graag een boodschap meegeven voor de komende vier jaar.

Eén boodschap?

Nee, dat zou geen recht doen aan de enorme diversiteit aan initiatieven in de stad en dorpskernen. Dus vragen we jullie allen om de boodschap die jullie aan de gemeenteraad willen meegeven ons te mailen. Wij verzamelen deze en zetten ze op de site www.Besteraad033.nl (vier jaar geleden ook succesvol gedaan).

Wat hopen jullie in de komende vier jaar te bereiken met jullie initiatief? Hebben jullie daarvoor iets nodig van de gemeenteraad of de gemeente? Of juist niet? Het maakt niet uit wat jullie de gemeenteraad willen meegeven, zolang het is gerelateerd aan jullie initiatief.

Om te zorgen dat we er een mooie en overzichtelijke site van kunnen maken, vragen we je rekening te houden met het volgende:

  1. Geef aan welk initiatief, en evt. met jullie contactgegevens.
  2. Maximaal 300 woorden, maar enkele zinnen mag ook!
  3. Eventueel een foto (JPG, hoge resolutie).

De deadline voor inleveren was 20 maart, maar als je snel bent kun je er misschien nog bij. Stuur je tekst en foto naar redactie@bewoners033.nl.

We willen de site www.Besteraad033.nl zaterdag 9 april a.s. als onderdeel van het inwerkprogramma van de nieuwe raad in een gesprek toelichten.

 

 

Delen
3 maart 2022No comments

Geef een reactie