Proef Kruiskamp nieuw cultureel eetfestijn

Proef Kruiskamp nieuw cultureel eetfestijn

Op zaterdag 13 juni a.s. staat het plein bij De Witte Vlinder aan de Van Galenstraat in het teken van lekker eten, muziek, maar vooral ‘ontmoeting’.

Vanaf 16.00 tot 21.00 uur zullen een aantal wijkbewoners uit o.a. Turkije, Marokko, Somalië, Rusland, Irak en de Molukken een gerecht uit hun thuisland aanbieden voor een zeer vriendschappelijk prijsje. Ook voor de kinderen wordt gezorgd met glutenvrije pannenkoeken, ijsjes en een ballonnenartiest. Het evenement wordt omlijst door een gevarieerd muzikaal programma. De toegang is gratis.

Zeven enthousiaste wijkbewoners zijn na de geslaagde WijkG1000 op eigen initiatief aan de slag gegaan om dit evenement vorm te geven. Edwin Vermeer is de kartrekker geweest: “Als ik kijk naar wat we in zo’n korte tijd met elkaar hebben bereikt, maakt dat mij zeer trots. Iedereen zet zich voor de volle 100% in; voor mij is dit feestje nu al geslaagd!”

Woensdagavond is er een informatie-avond voor mensen die graag willen meewerken aan Proef Kruiskamp. Hobbykoks en andere vrijwilligers zijn van harte welkom om 20.00 uur in De Witte Vlinder. Voor meer informatie neemt u contact op met Edwin Vermeer mail naar proefkruiskamp@gmail.com.

Delen
1 juni 2015No comments

Geef een reactie