Schothorst bouwt aan een wijkwebsite

Schothorst bouwt aan een wijkwebsite

Een werkgroep van actieve bewoners werkt momenteel in de wijk Schothorst aan het opzetten van een wijkwebsite. Deze is bedoeld om bewoners te informeren over wat er in hun wijk te doen is op sociaal, cultureel, sportief en dienstverlenend gebied.
20100615-201_Amersfoort_-_Sculptuur_in_het_plantsoen_langs_de_HolkerwegOok biedt de website ruimte aan alle organisaties en instellingen die zich in hun werk richten op de wijk. Verder zal de website een digitale sociale en economische wijkkaart bevatten, die mede bedoeld is om zakelijke activiteiten van wijkbewoners te promoten, als stimulans voor de lokale wijkeconomie.

Redactieleden gezocht
De nieuwe wijkwebsite wordt gekoppeld aan de bestaande wijkgids : ‘Wegwijs in Schothorst’, die jaarlijks huis aan huis in een grote oplage wordt verspreid. Deze gids blijft bestaan omdat niet iedere wijkbewoner toegang heeft tot internet en veel ouderen de voorkeur geven aan een papieren versie.
Ter versterking van de werkgroep rond de wijkwebsite wordt momenteel nog gezocht naar twee redacteuren.
Woont u in Schothorst en zoekt u betekenisvol vrijwilligerswerk in een nieuw enthousiast team, dan bent u van harte welkom.
Voor info en aanmelding: wegwijsinschothorst@gmail.com of tel. 033-8876528.

Delen
3 april 2017No comments, ,
Comments

Comments are closed here.