Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Schrijf je in voor een online knhm workshop

Schrijf je in voor een online knhm workshop

In september ben je weer welkom bij de KNHM foundation online workshopweek! Wil jij je kennis bijspijkeren over fondsenwerving, placemaking of wil je tips over hoe je de gemeente betrekt bij jouw initiatief? Geef je dan op voor een online workshop.

In de week van 20 september organiseert KNHM elke dag een workshop die je gewoon voor de computer kunt volgen. Als je je inschrijft, krijg je een uitnodiging en een korte uitleg hoe je de workshop online kunt bijwonen.

Placemaking – 21 september
In deze workshop begeleidt stadmaker Martine Sluijs je meer over placemaking met veel voorbeelden, tips en de do’s en don’ts om wat van jouw buurt te maken.

Rechtsvormen & organisatie – 22 september
Wanneer kies je voor een vereniging of stichting, of heb je geen rechtsvorm nodig? Hoe vind ik capabele bestuursleden en welke onkostenvergoedingen kan ik hen geven?

Social media – 22 september
Het inzetten van social media kan veel opleveren voor jouw initiatief. Maar waar begin je? Welk kanaal is geschikt voor jullie project? Wie is je doelgroep en hoe zet je social media succesvol in voor jouw initiatief?

Met de gemeente op pad – 23 september
Je hebt een goed idee voor je leefomgeving en je wil er met een paar mensen de schouders onder zetten. Veel kans dat je bij je gemeente moet zijn. Hoe werkt dat? Kun je de gemeente bellen, naar wie vraag je dan? En hoe pak je het aan als je een vergunning nodig hebt?

Vinden & binden van vrijwilligers – 27 september
Om een mooi initiatief te laten slagen heb je hulp nodig van andere vrijwilligers. Maar hoe zorg je voor een breed gedragen initiatief? Hoe houd je mensen blijvend enthousiast? Deze online workshop biedt een effectieve aanpak voor het vinden, boeien en binden van vrijwilligers.

Meer informatie en aanmelden krijg je / doe je hier.

Delen
9 september 2021 / door / in ,
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties