Stadscafé op dinsdag 8 maart: Jong in Amersfoort! Hoe doen we dat?

Stadscafé op dinsdag 8 maart: Jong in Amersfoort! Hoe doen we dat?

Ben je jong en wil je meepraten over hoe Amersfoort aantrekkelijker voor jou kan worden?
Kom dan naar het Stadscafé op dinsdagavond 8 maart in het KAdE Café aan het Eemplein,
van 20.30 tot 22.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur).

Amersfoort is een stad met veel jongeren. Er wordt veel over hen gesproken en geschreven, maar wat weten en horen we eigenlijk van de jongeren zelf? Wat vinden zij van Amersfoort? Is er genoeg te doen in de stad? Wat moet er gedaan worden om het aantrekkelijker te maken om in Amersfoort te blijven? En wat kunnen jongeren zelf doen voor Amersfoort? Tijdens het Stadscafé gaan jongeren, raadsleden, ambtenaren, wethouders en andere belangstellenden daarover in gesprek, om elkaar te inspireren om Amersfoort nog mooier te maken. De presentatie is in handen van de Amersfoortse rappers Jiggy Djé en Diggy Dex.Jiggy Djé en Diggy Dex

Wil jij jouw ideeën over Amersfoort delen? Wil je meepraten over bijvoorbeeld het vrijetijdsaanbod, de mogelijkheden voor leren, wonen en werken, hoe je betrokken wilt worden bij de lokale politiek, of wil je problemen aan de kaak stellen? Kom dan naar het Stadscafé op 8 maart!

Praktische gegevens

Datum:             Dinsdag 8 maart

Tijd:                 20.30 – 22.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur)

Locatie:            KAdE Café (Eemplein 77)

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Wat is het Stadscafé?
Het Stadscafé is een initiatief van en wordt georganiseerd door bewoners, raadsleden en ambtenaren. Het doel van de Stadscafés is ontmoeting en kennis uitwisselen.

Delen
9 februari 2016No comments, ,

Geef een reactie