Stadsgesprekken over eenzaamheid, jongeren en regelstress bij Stadsdialoog Amersfoort

Stadsgesprekken over eenzaamheid, jongeren en regelstress bij Stadsdialoog Amersfoort

Begin mei ontstond het idee voor het opzetten van een serie stadsdialogen rondom de impact van corona op de stad. Het land zat nog volledig op slot. De eerste golf was net over zijn hoogtepunt heen. In een serie van 8 interactieve talkshows spraken bestuurders, ondernemers en inwoners met elkaar. Wat hield hen bezig, hoe zagen zij de toekomst van de stad? Welke kansen zagen zij in de rust van de lockdown? Het leverde mooie gesprekken en inspirerende inzichten op. En bracht mensen bij elkaar en op ideeën.

Nu zes maanden later zitten we hopelijk na het hoogtepunt van de tweede golf. Er is inmiddels een vaccin onderweg, maar het komend jaar staat desalniettemin nog steeds in het teken van covid19 en de impact van de corona-epidemie.  En wederom gaan we, met de stad in gesprek. De nieuwe serie stadsdialogen:

  • woensdag 25 november 2020: Eenzaamheid
  • woensdag 9 december 2020: Jong zijn in lockdown
  • woensdag 16 december 2020: Regelstress

Gemeente Amersfoort en SDGHUB Nederland organiseren de stadsdialogen samen met maatschappelijke partners over de impact van corona op de stad en ons dagelijks leven. Er kunnen maximaal 200 inwoners meedoen met het gesprek; anderen kunnen het gesprek live of later volgen. Klik hier voor meer informatie en hier om je aan te melden.

Delen
23 november 2020Comments Off,
Comments

Comments are closed here.