Steekje Los Café bevordert ontmoeting tussen moeders in Vathorst

Steekje Los Café bevordert ontmoeting tussen moeders in Vathorst

Twee moeders in Vathorst zaten allebei met hetzelfde probleem: ze wilden andere moeders in Vathorst ontmoeten én ze wilden tijd hebben om hun handwerkhobby’s te beoefenen. Zo kwamen ze op het idee om het Steekje Los Café te beginnen.

Het Steekje los Café is voor moeders die andere moeders willen ontmoeten.

Ook is er de mogelijkheid om je handwerkhobby uit te voeren. Haken en borduren zijn momenteel favoriet. Op de plek van het café is er geen ruimte voor een naaimachine of iets dergelijks, dus iets wat je op schoot kan doen is wel zo makkelijk. Handwerken is echter geen verplichting, en als je alleen gezellig een praatje wilt komen maken, ben je ook van harte welkom!

Zou je willen beginnen met haken of borduren, maar je weet niet hoe? Kom gezellig langs om ideeën op te doen!

Het Steekje Los Café vind tweewekelijks plaats op de donderdagavond in het gebouw De Bron, Oceaan 12 te Amersfoort Vathorst. Van 19:30 uur tot 21:30 uur. Koffie/thee en iets lekkers is aanwezig. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,-.

De officiële start van Steekje los café Vathorst is op donderdagavond 3 Mei 2018. Daarna is het er weer op donderdagavond 24 Mei zijn en daarna om de twee weken.

Katja en Kim hopen veel gelijkgestemde moeders te ontmoeten op 3 mei, en anders op een van de andere avonden.

Delen
18 april 2018No comments,
Comments

Comments are closed here.