Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Stichting Amersfoort in Dialoog stopt

Stichting Amersfoort in Dialoog stopt

Een open brief van het bestuur van Stichting Amersfoort in Dialoog:

Sinds de eerste Dag van de Dialoog in 2007 hebben vele honderden mensen binnen en buiten Amersfoort de dialoog met elkaar gevoerd via activiteiten die eerst door SWA/Welzin en later (sinds 2012) door Stichting Amersfoort in Dialoog zijn gevoerd. U bent één van die mensen en we willen u bedanken voor uw bijdrage en steun.

Iedere dialoog weer hebben we de kracht ervan kunnen en mogen ervaren, en dat kan en kon alleen doordat iedereen moeite deed om de ander en zichzelf te begrijpen, de eigen mening even op te schorten en van het gesprek geen wedstrijd om het gelijk te maken.

Alle dialoogactiviteiten zijn mogelijk gemaakt door vrijwilligers en zijn altijd gratis geweest, zodat iedereen kon deelnemen aan de dialoog. Voor de website en andere middelen zijn er altijd sponsors en donateurs geweest, die in geld en/of in natura de dialoog ondersteunden.

Ook het bestuur van Stichting Amersfoort in Dialoog is een bestuur van vrijwilligers, die allemaal een supporter zijn van de dialoog. Naast het werk of andere activiteiten en verantwoordelijkheden hebben wij altijd met veel plezier activiteiten georganiseerd en ondersteund, vaak samen met andere mensen en organisaties.

We hebben de afgelopen jaren echter ook gemerkt, dat het veel tijd en aandacht vraagt om de dialoog onder de aandacht te brengen en om dialogen te organiseren en ondersteunen, op een wijze die we bij een goede en werkelijke dialoog vonden en vinden passen. Daarom hebben we de afgelopen tijd geprobeerd het bestuur uit te breiden en de samenwerking met andere organisaties te zoeken. Dat is ons niet gelukt. We hebben daarom besloten de Stichting Amersfoort in Dialoog op te heffen.

Stichting Amersfoort in Dialoog houdt op te bestaan, maar iedereen kan met elkaar de dialoog blijven aangaan!

In deze laatste nieuwsbrief nodigen we u daarom van harte uit om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Utrecht in Dialoog en u aan te melden als gespreksleider voor de kinderdialoog.

De website van Stichting Amersfoort in Dialoog kunt u tot 10 september bezoeken.

We willen u nogmaals bedanken voor uw bijdrage en steun!

Hartelijke groeten,
Astrid van Ekeren
Natasja Stam
Anita van Beek
Seger Zegers

 

Delen
9 september 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties