Subsidieregelingen Amateurkunsten Amersfoort open in september

Subsidieregelingen Amateurkunsten Amersfoort open in september

Uit een persbericht van de Gemeente Amersfoort:

Om de amateurkunst in Amersfoort te ondersteunen biedt gemeente Amersfoort drie subsidieregelingen. In september kan voor alle regelingen subsidie worden aangevraagd.

Amateurkunst projecten Amersfoort

Vanaf 1 september t/m 31 oktober kan subsidie aangevraagd worden voor culturele projecten en kunstprojecten van amateurs in Amersfoort en voor Amersfoorters. Deze regeling ondersteunt tijdelijke projecten waarbij er bijzondere aandacht is voor projecten die samenwerking stimuleren met instellingen en partners binnen en buiten het amateurkunstveld in de stad.

Amateurkunst structurele leidingkosten Amersfoort

Amersfoortse amateurkunstverenigingen die langer dan drie jaar bestaan, kunnen een bijdrage aanvragen voor de kosten voor professioneel artistiek leidinggevenden. Denk aan de kosten voor een dirigent, regisseur, choreograaf, instructeur, speelgroepleider of dansleiding.  Aanvragen voor het jaar 2024 kan van 15 september t/m 15 oktober 2023.

Amateurkunst huursuppletie Amersfoort

Amersfoortse amateurkunstorganisaties kunnen een bijdrage ontvangen voor de kosten van de huur van een zaalruimte in Amersfoort om een voorstelling uit te voeren. Van 1 tot en met 30 september is de regeling open voor activiteit met een gewenste startdatum tussen januari en juni 2024.

Alle regelingen worden uitgevoerd door Amateurkunst033 van Scholen In de Kunst. Meer informatie en voorwaarden zijn te vinden op www.amersfoort.nl/amateurkunst.

Delen
11 september 2023No comments
Comments

Comments are closed here.