Tijdelijke bedrijfsleider gezocht voor Kruiskamp Onderneemt

Tijdelijke bedrijfsleider gezocht voor Kruiskamp Onderneemt
Overgenomen van ‘Kruiskamp Onderneemt’:
De bedrijfsleider zorgt voor een goede exploitatie van het gebouw de Witte Vlinder aan de van Galenstraat 30 in Amersfoort. De exploitatie behelst de verhuur van ruimtes aan ondernemers, verenigingen, kunstenaars, theatergroepen en zakelijke klanten in het maatschappelijke domein. Dit betekent geregeld klant- en relatiecontact, huurafspraken maken, offertes en facturen opstellen en coördinatie met vrijwilligers die bijdragen aan de verhuuractiviteiten.
Verder is de bedrijfsleider coördinator van het klusteam (een aparte activiteit binnen de Witte Vlinder) dat bestaat uit vrijwilligers die in Amersfoort bij mensen die het zelf niet kunnen betalen klusjes in huis en tuin uitvoert tegen kleine vergoedingen.
De bedrijfsleider stuurt een klein team aan van één vaste medewerker, verschillende vrijwilligers en het klusteam met een eigen pool van vrijwilligers. Veel vrijwilligers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, zijn gepensioneerd of integreren in de samenleving.
We zoeken iemand die tijdelijk voor circa 16 uur per week de taken van bedrijfsleider op zich neemt tot de zomer van 2022. Dit kan op freelance basis of door een tijdelijk arbeidscontract met de stichting Kruiskamp Onderneemt. Ondertussen zal door het bestuur van de stichting een functieprofiel worden opgesteld en een wervingsproces plaatsvinden voor een permanente bedrijfsleider die per medio augustus 2022 in dienst treedt.
De tijdelijke bedrijfsleider is iemand die in overleg met het bestuur de taken en tijdsbesteding nader afstemt. In onderling overleg kan daarbij rekening worden gehouden met mogelijke andere werkzaamheden of bezigheden van de kandidaat.
We zoeken iemand die ‘ hands-on’ is. Je kunt direct schakelen met relaties, partners en vrijwilligers en bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen. Daarbij kun je ook uitvoering  geven aan de gevolgen van die beslissingen. Er zijn korte lijnen met bestuursleden en er is de nodige support beschikbaar voor de bedrijfsleider wanneer dat nodig is.
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Titia Felderhof, Bertien Houwing, Arend Jan Pleizier of Judith Hofstee. Je kunt je interesse per mail aangeven bij de voorzitter van de stichting: Titia Felderhof (titiafelderhof@gmail.com). Graag ontvangen we dan ook een CV van je.
Delen
16 februari 2022No comments

Geef een reactie