Uitnodiging Energiek Soesterkwartier – woensdagavond 23 maart Verkeerstuin

Uitnodiging Energiek Soesterkwartier – woensdagavond 23 maart Verkeerstuin

Alweer voor de zevende keer organiseren we een feestje voor de wijk. Om je te laten zien hoe de wijk steeds mooier en duurzamer wordt.

  • In een krap uur nemen we je mee met een achttal sketches en pitches op de rode loper.
  • Onder het genot van een hapje en een drankje is er tijd om elkaar te spreken.

Woensdagavond 23 maart 2016, Locatie: Verkeerstuin

Klik hier voor de uitnodigingsfolder die huis aan huis wordt verspreid.

Wat kunt u verwachten op de rode loper?

  1. Gijs en Frank vertellen over het plan om 106 m2 bollen te planten en nodigt u uit om mee te doen. Ook interviewt hij in een hoog tempo Mariska over Wat is dat? Patat!, Guido over de stadstuinman en Lieneke over het Labyrint.
  2. Marieke en Bart doen een boekje open over hun avontuur van afgelopen jaren, dat uiteindelijk resulteerde een “Nul op de meter woning” in de Hunzestraat.
  3. Dirk en Roanne delen met u het plan een windturbine – De SoesterWijkWiek – op De Isselt te bouwen, die van en voor de wijk stroom levert.
  4. Marc en Ernst van www.zonschool.nl willen dit jaar nog het dak basisschool ’t Anker vol leggen met zonnepanelen. Hoeveel zonnepanelen neemt u voor uw rekening?
  5. Nel en Erica zijn als coördinator werkzaam bij het bewonersbedrijf Werkplaats Soesterkwartier. Hoe kunt u uw klussen en hulp in de huishouding door ondernemers uit eigen wijk laten uitvoeren?
  6. Theo neemt u in gedachte mee naar de Noordewierweg, waar op 3 en 4 juni de Zomerparade plaats vindt.
  7. Nelleke en Lieneke maken u alert op de ontdekkingstocht die zij maken naar behoefte aan informatie, steun en samenwerking vanuit de wijk bij uitvaarten.
  8. Gas besparen met behoud van comfort in uw woning, daar loopt ook u warm voor! De werkgroep ‘mijn cv is ok’ bespaart niet op ervaringen en vertelt over de meer dan 100 uitgevoerde cv-ketel checks in de wijk en waar dat toe leidde.

Van harte welkom! U ontvangt een dezer dagen een persoonlijke uitnodiging in uw brievenbus. Neem deze mee, en ding mee naar mooie prijzen!

Geheel in lijn met een aantal van de activiteiten die zich op de rode loper presenteren, verloten we onder de gasten drie mooie prijzen:

1 – Win een zonnepaneel op het Anker, ter waarde van € 250,–

2 – Win een gratis CV-optimalisatie door een expert, ter waarde van € 150,–

3 – Win 2 m2 bloembollen op de Wagenwerkplaats,ter waarde van € 25,–

Delen
14 maart 2016No comments,

Geef een reactie