Uitnodiging: 20 mei Inspiratiemiddag Amersfoort Zwerfafval-vrij

Uitnodiging: 20 mei Inspiratiemiddag Amersfoort Zwerfafval-vrij

-Persbericht-
Vele partijen zetten zich, naast de gemeente Amersfoort, in om zwerfafval tegen te gaan. Tientallen schoonmaakacties en zwerfafvalevenementen vinden elk jaar op vrijwillige basis plaats in Amersfoort; in wijken, parken, winkelcentra en op het water. Duurzame afvalverwerking is steeds meer een thema bij het bedrijfsleven en bewustwording omtrent zwerfafval is een educatief thema binnen het onderwijs. Al deze partijen zijn op hun eigen unieke wijze bezig met zwerfafval.

Het is tijd om opgedane ervaring en kennis te delen, zo meer inspiratie op te doen en samenwerking te stimuleren. Op maandagmiddag 20 mei vindt daarom de eerste inspiratiedag Amersfoort Zwerfafval vrij plaats in Theater Flint in Amersfoort. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Het evenement is bestemd voor alle ondernemers, maatschappelijke organisaties en onderwijsinstellingen met belangstelling voor dit thema, en alle burgers die actief (willen) zijn om zwerfafval tegen te gaan. Er is een boeiend programma met een inspiratieplein en relevante deelsessies voor bovengenoemde doelgroepen. De middag sluit af met een netwerkborrel.

Sprekers zijn:

  • oprichter Marius Smit van Plastic Whale,
  • directeur MVO Nederland Maria van der Heijden,
  • meteoroloog Reinier van den Berg en
  • duurzaamheidsambassadeur Amersfoort Fokke de Jong.

Aanmelden? Dat kan op de website www.keischoon033event.nl.
De inspiratiemiddag is GRATIS.

Matchpoint Zinvol zaken doen, initiatiefnemer van Keischoon033, organiseert deze bijzondere inspiratiedag in opdracht van Gemeente Amersfoort.

 

Delen
29 april 2019No comments
Comments

Comments are closed here.