Uitnodiging voor Amersfoort

Uitnodiging voor Amersfoort

Amersfoorters zijn van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amersfoort op 5 januari 2015 in De Nieuwe Stad, Kleine Koppel 70.

De deuren van de voormalige Prodentfabriek gaan open om 19.00 uur. Burgemeester Bolsius houdt om 19.30 uur een nieuwjaarstoespraak. De Nieuwe Stad is een monumentaal en iconisch gebouw, dat een derde leven krijgt als De Nieuwe Stad. Tijdens de avond wordt de winnaar van de AD-verkiezing ‘Amersfoorter van het Jaar’ bekendgemaakt.

Bij De Nieuwe Stad is ruim voldoende parkeergelegenheid voor uw fiets.

Vragen? Bel met de gemeente Amersfoort op 14033 of mail naar nieuwjaarsreceptie@amersfoort.nl.

Delen
29 december 20142 Comments
  • Joke Sickmann says:

    Hoera, bewoners 033. eindelijk is de website van bewoners 033 weer on line. Ik maakte me al zorgen… dit feit biedt mij de kans om rond te bazuinen, dat ik deze website erg belangrijk vind. En natuurlijk – om mij bij het onderwerp te houden – wil ik dan tevens opmerken, dat ik zeker — ijs en weder dienende – naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente zal komen. Opgemerkt zij overigens dat De Nieuwe Stad niet een kwestie is van een derde leven. Het is Industrieel Erfgoed dat op deze mooie manier een tweede leven krijgt. Wees er zuinig op, en zorg dat het monument niet te veel aangetast wordt. Laten we zuinig zijn op ons erfgoed.

  • cornelis says:

    Hallo Joke,
    We hebben groot onderhoud gepleegd aan de website en zijn helemaal klaar voor 2015 om alle stadsberichten en agenda items van burger initiatieven te plaatsen en de site alvast voor te bereiden om extra functionaliteiten welke in 2015 zullen worden toegevoegd!
    Een fijne jaarwisseling gewenst namens het gehele redactieteam!

Geef een reactie