Verenigingenmarkt Amersfoort op het Eemplein

Verenigingenmarkt Amersfoort op het Eemplein

Verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby, kunst en cultuur presenteren zich op zaterdag 8 september op het Eemplein.

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren vindt op zaterdag 8 september de Verenigingenmarkt Eemplein voor de derde keer plaats. Zo’n 70 Amersfoortse verenigingen op het gebied van sport, spel, hobby, muziek, kunst en cultuur presenteren zich van 10.00 tot 16.00 uur op het Eemplein in Amersfoort. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en optredens en laat je informeren en inspireren. De Verenigingenmarkt Amersfoort wordt georganiseerd in samenwerking met Scholen in de Kunst die op 8 september de Dag van de Amateurkunst organiseert op diverse locaties waaronder het Eemplein. De toegang is gratis.

Er zijn muzikale optredens van zangkoren, een showband, DJ’s en er zijn ballet- en dansoptredens. Er worden demonstraties gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje tennis of badminton? Op het pistekleed van Circus Amersfoort worden workshops gegeven; en kom kijken bij de kramen op het gebied van techniek en elektronica. Kijk je ogen uit bij de schietverenging, klaverjasclub en speel een potje Floorball mee!

Op zondag 9 september is er op het Eemplein het Kidsfun festival. Van 12:00 tot 17:00 zijn alle kinderen van 2 t/m 12 jaar welkom om te klimmen, springen en glijden op vele bijzondere springkussens en attracties. De entree is € 5,00 voor kinderen en gratis voor volwassenen. Betalen kan bij de kassa van het evenement.

Delen
3 september 2018No comments, ,
Comments

Comments are closed here.