23 maart: Wat gaan we ontdekken en ontwikkelen in het Parkhuis

23 maart: Wat gaan we ontdekken en ontwikkelen in het Parkhuis

Het voormalige terrein van het Elisabeth ziekenhuis in Amersfoort wordt de komende jaren getransformeerd naar een stadspark. Het vroegere ketelhuis blijft als enige gebouw behouden.

Het gaat een functie vervullen als inloopcentrum met ruimte voor ondernemerschap. Het nieuwe centrum gaat Parkhuis heten. Ontdekken en ontspannen zijn de centrale waarden.

Woensdag 23 maart is er een bijeenkomst in de Nieuwe Erven. Een avond om geïnformeerd te worden over de plannen van het Parkhuis. Ook worden aanwezigen uitgedaagd om mee te denken waar behoefte aan is bij toekomstige bezoekers en gebruikers van deze nieuwe ontmoetingsplek in de stad!

Op uitnodiging van Stichting Elisabeth Groen heeft een initiatiefgroep voor het Parkhuis, circa 800 m2 groot, een visie en bijbehorend ondernemingsplan ontwikkeld. Dit plan willen de initiatiefnemers deze avond laten zien. Ook komt een aantal toekomstige bewoners vertellen waarom ze in het Parkhuis  willen werken en ondernemen. Er zijn al een aantal gebruikers, maar er is nog ruimte voor anderen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, kom dan zeker naar de informatieavond

Praktische gegevens:

  • Organisatoren: Marc van Leent, Michiel van Rennes en Ilse Kamphuis (initiatiefgroep Parkhuis), Stichting Elisabeth Groen en toekomstige bewoners
  • Avondvoorzitter: Ingrid de Moel (Bouwstenen voor Sociaal)
  • Datum: woensdag 23 maart, inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur, afsluiting om 21.30 uur.
  • Locatie: De Nieuwe Erven, Heiligenbergerweg 144, Amersfoort

Aanmelden graag, maar ook zonder aanmelding ben je welkom. Stuur een bericht naar info@parkhuisamersfoort.nl. Voor meer info kijk op www.parkhuisamersfoort.nl.

Delen
14 maart 2016No comments, , ,

Geef een reactie