Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

‘We doen het samen’ Festival gaat online

‘We doen het samen’ Festival gaat online

Het ‘We doen het samen’ Festival is een landelijk jaarlijks terugkerend evenement dat bewonersinitiatieven ondersteunt met raad, informatie en inspiratie. In 2020 zou het op 28 maart gehouden worden in de Oude Prodentfabriek in Amersfoort. Ook Bewoners033 zou een workshop geven.

Vanwege Corona werd het festival uitgesteld tot 5 september. Maar omdat Corona nog altijd onder ons is, is besloten om er een online-evenement van te maken.

Gelukkig kun je digitaal net zoveel kennis en inspiratie opdoen en nieuwe mensen ontmoeten! Het festival begint op 5 september om 10.00 uur met een plenair programma, waarbij sprekers als Peter Heerschop, Rocky Hehakaija en Joris Luyendijk ons meenemen in hun boeiende verhalen.

Verder kun je kiezen welke andere plenaire sessie je wilt volgen, over bijvoorbeeld burgerinitiatieven in tijden van corona of het gesprek in het politiek café. Om 13.00 uur sluit het gezamenlijke gedeelte. De online workshops worden verplaatst naar de week erop, van 9 tot en met 11 september.

Online workshops van 9 t/m 11 september

Van 9 t/m 11 september kun je dagelijks ontbijt-, lunch-, en avondworkshops volgen, gewoon vanachter je computer. Bijna alle workshops die op het festival geprogrammeerd stonden, kun je online bijwonen. De inschrijving hiervoor start binnenkort.

Alles op een rijtje

  • Het plenaire deel van het festival vindt zaterdag 5 september volledig online plaats
  • Er zijn géén publieke festiviteiten in de Prodentfabriek in Amersfoort
  • Je kunt het festival en de workshops gratis online bijwonen: als je voor het fysieke festival tickets had besteld, dan krijg je je geld terug
  • Alle eerdere inschrijvingen voor de workshops komen te vervallen: op de website www.wedoenhetsamen.nu staat binnenkort hoe je je voor de workshops kunt inschrijven.
  • De festival app wordt voor deze editie niet meer gebruikt
  • Alle informatie over het programma en het inschrijven voor de workshops vind je op de website.

Voor verdere vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@wedoenhetsamen.nu.

Delen
28 juli 2020 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

Facebook reacties