“We doen het samen” Festival op 9 juni

“We doen het samen” Festival op 9 juni

Heeft u zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om uw burgerinitiatief, project of idee te vieren of juist meer vorm te geven? Zet dan 9 juni in uw agenda.

Het We doen het samen! Festival biedt workshops, een inspiratie- en adviesmarkt, inspirerende sprekers als Herman Tjeenk Willink én financiële mogelijkheden voor uw project of initiatief. De Amersfoortse Prodentfabriek staat die dag volledig in het teken van actieve burgers. Herman Tjeenk Willink opent het festival. Hij gaat in gesprek met RTLZ-verslaggeefster Hella Hueck over maatschappelijke democratie en de essentie van burgerschap: het eigen initiatief.

Tijdens het festival vindt ook de uitreiking van Kern met Pit plaats, de leefbaarheidswedstrijd van KNHM. Of misschien heeft u een geweldig idee waar u geld voor nodig hebt? Doe dan mee met Donatie op Locatie van VSBfonds en wie weet gaat u naar huis met een donatie van 10.000 euro voor uw project! U kunt nog aanvragen tot 31 mei a.s.

Datum en locatie:

Het We doen het samen! Festival : Hét festival voor actieve burgers zal plaatsvinden op zaterdag 9 juni 2018 van 10 tot 17 uur in de Prodentfabriek in Amersfoort. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: www.wedoenhetsamen.nu

Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHM en VSBfonds en verschillende partners. Wij geloven in actief burgerschap en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van burgerinitiatieven in heel Nederland te vergroten.

Delen
4 juni 2018No comments
Comments

Comments are closed here.