Wil je ook op de Groene Agenda van Het Groene Huis?

Wil je ook op de Groene Agenda van Het Groene Huis?

Het Groene Huis publiceert binnenkort weer een nieuwe Groene Agenda, met een overzicht van leuke groene en/of duurzame initiatieven in- en rond Amersfoort. Deze keer gaat het om activiteiten die plaats vinden in de maanden april, mei en juni 2019.

Organiseer je een groene en/of duurzame en niet-commerciële wandeling / lezing / kinderactiviteit / cursus in deze periode? Vind je dat deze thuishoort in de Groene Agenda en op de website www.hetgroenehuisamersfoort.nl? Dan nodigen wij je uit om een bijdrage naar ons te mailen!

Om in aanmerking te komen voor de groene agenda moet je de antwoorden op de volgende vragen genummerd en in de gegeven volgorde insturen. Dat is nodig voor het makkelijk leesbaar en consistent houden van het aanbod in de Groene Agenda en op de website.

 1. Korte en pakkende titel
 2. Wie organiseert het
 3. Datum voluit, inclusief dag (bijvoorbeeld: dinsdag 23 oktober 2018)
 4. Begin- en eindtijd
 5. Korte, pakkende inhoud
 6. Eventueel: leeftijdsgroep
 7. Eventueel: minimum aantal deelnemers
 8. Locatie, inclusief adres.
 9. Kosten
 10. Is aanmelden nodig? Zo ja hoe/waar
 11. Hoe/waar aan te betalen
 12. E-mailadres voor meer info
 13. Website voor meer info (let op: website moet actueel aanbod bevatten)

Hierbij een pdf van de lopende groene agenda mee om te laten zien hoe het eruit komt te zien:
Groene agenda januari t/m maart 2019

BELANGRIJK: Als de kopij niet aan de richtlijnen voldoet, sturen ze deze één keer terug met tips, zodat je deze aan kunt passen. Mocht de kopij daarna nog niet voldoen, dan wordt de informatie niet geplaatst.

Je bijdrage moet uiterlijk dinsdag 5 maart binnen zijn via cnme@amersfoort.nl.

Je activiteit of initiatief kan ook geplaatst worden op de online Groene Agenda op de website www.hetgroenehuisamersfoort.nl.

Daarvoor is er, naast bovengenoemde informatie, ook een duidelijke, sprekende foto nodig in liggend formaat van maximaal 5MB. (zie de website voor voorbeelden).

Gemeente Amersfoort | Centrum voor Natuur en Milieu Educatie|Ondersteuner CNME |T 033 469 4641 | Werkdagen: ma. t/m vrij. (woe. tot 12.30 uur) | Bezoekadres: Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort | T 033 469 5200 | www.hetgroenehuisamersfoort.nl| | Facebook https://www.facebook.com/HetGroeneHuisAmersfoort/ |

Bericht geplaatst op 11 februari 2019

Delen
11 februari 2019No comments,
Comments

Comments are closed here.